tirsdag 1. september 2009

Blogger og pinsevin

Noen dager blir det sånn at jeg leser andres blogger og drømmer og planlegger hva jeg selv skal strikke. Men strikkingen kommer jo aldri i gang, for jeg blir så oppslukt av å lese blogginnlegg og titte på bilder av det andre har fått til. Når jeg kommer over en god strikkeblogg kan jeg sitte i mange timer og lese innlegg på innlegg.
Noen av bloggene jeg har gjort nettopp det med er Chocolatehead, Mirrevirre og Monstermønster. Disse kvinnene kan trylle! Klikk deg innom bloggene deres og forbered dere på å lese i timesvis ;)

Men siden sist har jeg faktisk gjort ferdig en liten bukse i tynn, lilla alpakka, og det tok ikke så altfor lang tid å strikke heller. Den skal sendes til ei venninne som har menstermin i dag (og ul-termin om 2 uker!), så jeg føler at det er på tide å få det ut av hendene. Men så var det det her med å vise frem gaver før mottaker har fått den da... ;) Får nok vente til uka er over og buksa er fremme der den hører hjemme...


Ellers, på jobb begynner elevene å skrive mer og mer. Og de er ikke så aller verst heller. Men jeg måtte le (inni meg selvfølgelig!) da jeg så dette ordet dukke opp i en bok:

PINSEVIN


(Bildet er lånt fra flickr)

Mon tro hva h*n mente? :)

2 kommentarer:

mykstart sa...

Hei. En liten gjenvisittt. Fin blogg hadde du også. :-)

Makrellskyer sa...

Hehe, takk for besøk :) Nesten litt synd at jeg ikke la ut bildet av den buksa jeg har sendt avgårde da, for det var en av dine oppskrifter :) Har nettopp fått boka og strikker som en liten gærning :)