lørdag 5. september 2009

Vonde armer og pulsvanter

Ai, ai, ai... Jeg har strikka som en gærning i det siste. Er så mye jeg har lyst til å strikke, men man bør jo gjøre noen ting ferdig og, så da må man jo bare strikke på! Ikke særlig smart.

På vgs gikk jeg på musikklinja, og lærte selvfølgelig å spille piano (som jeg elsket å øve på!), men jeg lærte dessverre ikke ordentlig håndstilling. Det ble til at jeg overbelasta alt som heter muskler og sener, og det siste året gikk jeg nesten permanent med skinner eller støttebandasjer.

Fremdeles har jeg de på noen ganger i året. Særlig når jeg ikke har klart å legge fra meg hekle-/strikketøyet i tide. Jeg lærer jo aldri! Jeg har ofte tenkt på hvor stygge de er og at jeg burde ha strikka meg noen lange pulsvarmere, men det ble med tanken for jeg kom aldri riktig i gang. Så i dag ble jeg glad da jeg så at H&M har strikket de for meg. Ikke i myk og deilig alpakka, men det funker fett, og de stygge skinnene er gjemt! :) Dessuten holder de meg varm og god, helt opp til albuene!

Nå skal jeg rydde bort alt som heter strikkeoppskrifter, garn og pinner (og late som om jeg ikke er en strikker med abstinenser) og hente en venninne på stasjonen :)

Ingen kommentarer: