søndag 16. august 2009

Sommerens strikkerier

Det har blitt en del strikking i sommer, og ikke fullt så mye blogging. Har tenkt at jeg bør bli ferdig med ting før jeg blogger om det, men det har blitt til at jeg har jobbet med flere ting samtidig, så ingenting ble jo ordentlig ferdig. Men nå er sommeren over, og jeg tok noen skippertak i kveld for å bli ferdig med alle tingene.

Aller først - hentesettet! :) Endelig ferdiiig! (Ferdig er ikke riktig ord heller, for jeg har ikke strikket sokkene! Skjønner ikke helt oppskrifta!)
Jeg brukte naturknapper. Syntes det så best ut når alt kom til alt.

Og dette er modellen min, Olivera :) Hun og jeg har vært bestevenner siden jeg ble 1 år, og det er godt å ha en god unnskyldning for å ha henne sittende på bokhylla på soverommet :)


Vest fra Nøstebarn (4 mnd) , strikket i Nøstebarngarn på pinne 4,5.


Selbuvotter. Har slitt litt med strikkefastheten her, og fått to forskjellige størrelser på vottene. Men sånn er livet. Passer ikke lenge av gangen likevel.
Oppskriften er hentet fra hefte 0114 fra Sandes Lanett Superwash. Og garnet jeg har brukt er Dale babyull.


Olivera er god modell igjen :)
Så det var det for denne gangen. Lurer på hva jeg skal strikke nå. Eller, det er jo ikke sånn at jeg ikke har noe å strikke, men altfor mange planer. Egentlig hadde jeg vel lovet meg selv å lage noe til meg selv denne gangen :) Vi får se!

3 kommentarer:

LilleTrillemor sa...

Så flink du er:D De som får det du har strikket setter nok utrolig stor pris på det!!
Kunne ønske jeg kunne strikke..

Marthe sa...

Nyyydelig! :D SÅ utrolig heldige de som får dette altså! Du er kjempeflink :)

Makrellskyer sa...

Åh, takk :) Prøver så godt jeg kan, og har planer om å bli enda flinkere :)