søndag 4. oktober 2009

Følelsen av å jukse

Jeg har en raglandsjakke til baby på pinnene. Pinne nr 7. SJU! Det er de tykkeste pinnene jeg har strikka med noen gang - og for å være ærlig så kjennes det ut som om jeg jukser. Jakka vokser ikke bare 1 cm i timen, men heller 10! Og på under ett døgn er jeg straks ferdig med et erme og godt over halvveis på bolen. Om helga hadde vært litt lengre hadde jeg sikkert klart å strikke hele jakka. Hele jakka på en helg! Det MÅ være juks!Rødt og grått er egentlig ganske så fint sammen :)
Jeg måtte jo selvfølgelig kjøpe nye pinner da jeg skulle begynne på jakka. Dama i butikken fant frem disse "gullpinnene" til meg og jeg tror jeg skar en grimase og hun forklarte gullet med at de ikke skulle bli så tunge. Tror vi misforsto hverandre ;) "Du kan godt få bambuspinner, altså, om du ikke liker dem?" Jeg lo litt og tok i mot pinnene med Melodi Grand Prix-stil og føler meg som en 10-åring når jeg strikker.Men de er gode! <3 addi!
Ellers er høstferien ferdig og allerede i morgen er det tilbake på jobb igjen. Har allerede startet så smått jeg da - en lærer har mange flere oppgaver enn å undervise i klasserommet. En av dem er feks å vaske drikkekoppene til alle 19. (Okei, man kunne kanskje sendt dem med hjem, men da hadde halvparten blitt hjemme, og det ville bare blitt surr på skolen). Men litt koselig er det jo å se alle de fargerike koppene i oppvaskmaskinen. Nå starter det igjen!

2 kommentarer:

Katrine K sa...

Det er jo morsomt at strikketøyet vokser fort, da. Syns strikkepinnene er fine!

plingelinns sa...

hehe, de tingene jeg har strikket i det siste har jeg strikket på pinne nr 7 eller 8 (eskimo garn) så regner med jeg kommer til å synes det tar sååååå lang tid hvis jeg strikker på mindre pinner neste gang!