onsdag 7. oktober 2009

Jag är hos dig igen (som du kanske redan hört)På kjøleskapet mitt henger to billetter til Lars Winnerbäck-konserten i Spektrum. Jeg har klart å lurt med meg en god venninne, og gleder meg skikkelig!Som du kanske redan sett, första snö'n kom inatt
Nu flyttar vi med fåglarna som trotsar Atlanten


I går dalte det snøfnugg da jeg var på jobb (og minner meg om at det straks er et år siden jeg begynte med makrellskyer), i dag har pappa satt vinterdekk på bilen og i morgen skal jeg etter værmeldinga våkne til snø. Jeg føler meg ikke riktig så klar, og kunne gjerne gjort som fuglene og reist til sydligere strøk. Men misforstå meg rett - jeg elsker høsten - kalde kinn, votter, høstfargene, de norske eplene som smaker barndom og slang, klare stjernehimler, stearinlys og te. Høsten har nettopp begynt og jeg vil ikke at snøen skal røve den fra meg.Fuglene på kjøleskapet gjør meg glad når ikke Lasse henger der. De er kjøpt i butikken Kvist på Majorstua. De var en del av en pakke på 6 klistremerker. Billige var de og! 35 kr. Rosa alpefioler på kjøkkenbordet. Tilbud på Mester Grønn nå. Da jeg jobbet i blomsterbutikk likte jeg å titte under bladene på alpefioler og se på alle de nye skuddene som gjemte seg under de mange bladene.

3 kommentarer:

Knitgirl sa...

Så utrolig flott blogg du har! Jeg hadde vist ikke vært her før men fant deg etter at du la igjen kommentar i min blogg:-) Hit kommer jeg tilbake. Foresten er jeg glad i svensk musikk jeg og, men hos meg går det mest i Kent, han du skal på konsert med hadde jeg ikke hørt om en gang men jeg skal se etter han på Spotify:-)

Ha en fin dag!

Makrellskyer sa...

Åh! Tusen takk for koselig kommentar! You made my day! :)

Jeg hørter mye på Kent selv, fikk Kent-boksen til bursdagen min <3

Hvis du skal høre mer på Lasse, så har jeg en spilleliste hvor jeg har samla de jeg liker aller best akkurat her: http://open.spotify.com/user/makrellskyer/playlist/0ES785P7GUt5zyagluuMYb

Ha en fin dag du og!

MirreVirre sa...

Her troooor jeg ikke jeg har vært før =)
Jeg får faktisk ikke vondt i armene når jeg strikker, det er nesten verre når jeg ikke gjør det. Og godt er det, ellers hadde jeg nok fått fnatt =)
ha en finfin helg!