søndag 26. juli 2009

Strikke-Leif

Jeg holder for tiden på med å strikke Nøstebarn sitt hentesett (#1908) . Det er blant annet en jakke strikket med hullkanter nederst som skal brettes opp, perlestrikk og raglandsfelling. Jeg hadde aldri laget lagd hullrad før, aldri strikket perlestrikk og jeg har enda ikke laget en eneste raglandsfelling. Så jeg tenkte at det var et akkurat passende prosjekt for meg hvor jeg skaffer meg litt mer erfaringer - jeg kan jo egentlig strikke.

Og joda, det gikk veldig bra - men så kjedelig da! Perlestrikken tar jo aldri slutt og vokser vel bare 1 cm i timen føles det som. Og i går skjedde det - jeg strikka feil! Rett over rett, og vrang over vrang. Og så bare fortsatte jeg å strikke i minst en time! Huff, jeg måtte bare legge det fra meg da jeg fant ut at jeg må nok ta det opp igjen alle maskene, for en stripe midt på ermet er jo ikkenoe fint. Så inderlig lei jeg er av den jakka nå! (Selv om den sikkert er søtest i verden!)Her er hentesettet avbildet i Nøstebarn-boka.


Og her er mitt strikketøy :)Og hvis dere tar en nærmere titt på armen ser dere hva jeg frustrerer meg over!Der ja! En hel omgang med rett over rett og vrang over vrang. Blir en stripe det!Og her er undertrøya jeg strikker i steden for mens frustrasjonen får roa seg litt.


Kom veldig langt på et par timer, og det er gøy! Hvis dere ser nøye, så har jeg strikket litt feil på denne og, uten å rekke opp. Jeg virkelig hater å rekke opp!

Jaja, når alt kommer til alt, så har jeg en mamma som mer enn gjerne rekker opp den armen for meg, så jeg slipper å gjøre det selv, så jeg skal vel egentlig ikke syte!
Ha en god søndag, alle sammen!

1 kommentar:

odaks sa...

Hei! :)
Jeg ELSKER det hentesettet til nøstebarn, det er så fint!
Du har vel ikke oppskriften på jakka å dele med meg...? :) :)