fredag 19. juni 2009

Sommerferietanker

Jeg ligger på sofaen og hviler ut etter et helt skoleår.(...) Tankene flyr. Til førskoledagene, planleggingsdagene i høst, første skoledag for de små trolla. Jeg tenker på den hektiske høsten, den koselige jula og den tunge våren. Og nå er det sommer igjen.

Det er så mange følelser. Jeg er glad, for jeg gleder meg sånn til å ha masse tid til meg selv, venner og familien min. Jeg er trist, for jeg har sagt hadet til noen gode kollegaer som bytter arbeidsplass. Jeg er vedmodig, for at jeg ikke skal se elevene mine igjen på hele 8 uker og de superfine kollegaene (som ikke slutter! Heldigvis!). Og jeg er overraska over at et godt knippe 7. klasse-elever kom busende inn i klasserommet mitt og bare måtte ha en klem, siden de slutter og kommer til å savne meg sånn. Og jeg er så stolt over det gode miljøet på arbeidspassen min og hvor supre alle innslagene på sangsamlinga/avslutninga var i dag!


Og innerst inne kjenner jeg på den fine følelsen av å få en klem av en elev som ikke har villet gi meg en eneste klem hele året...


Jeg var en fremmed, til du åpnet deg og lot meg inn...
Fra Engler i sneen av Jonas Fjeld-

Ingen kommentarer: