tirsdag 3. mars 2009

Alexander Rybak

Dagene går i hodepine, hodepine, hodepine. I går var de (kommunen) og sjekka luftkvaliteten i klasserommet mitt (har visst rent vann fra taket i flere år uten at noen har sjekka det opp), og jeg er spent på om de finner noe snåle greier. Har en del barn med vondt hode og. Men jeg hadde vondt i vinterferien, så jeg får satse på at det bare er en tannpine som har forflytta seg litt ;) Tannlegetime om 1 ukes tid :)

Vinterferien er over og jeg savner det. Hadde vært fryktelig godt med noen dager til i fred og ro. Har ikke hatt en enkel dag på jobb i dag, men det var en artig start

- Det var såååå gøy i taxien i dag!!!
- Å? Hva var det som skjedde da?
- Vi hørte på Alexander Rybak! Først så bare hørte vi det på radioen, men da taxisjåføren skjønte at vi var fan, så skrudda han høy og så digga vi Alexander Rybak og sang og sånn!
- Det hørtes gøy ut!
- Ja, det var kjempegøy! Kan ikke vi spørre om Alexander Rybak kan komme til oss a? På skolen vår? Tenk om han kunne ha kommet til oss a!Jeg liker når de tror at jeg kan fikse alt i hele verden og har en slags superkraft som en superkvinne! Det er nok ikke mange årene igjen før jeg har mista den kraften helt. Men jeg kan ikke få tak i Alexander Rybak da, men kanskje vi skal spille han litt på cd-spilleren i morgen :)

1 kommentar:

nostalgi sa...

det virker koselig å være lærer :)