onsdag 5. november 2008

YO MAD MAN!

Var ikke så ille når jeg skrudde på radioen i dag morges og det første dem sa var "Obama vant valget i USA" etterfulgt at Håkan Hellströms Kom igen Lena. Da MÅ man jo danse! :) På jobb ble jeg møtt med kommentarene at jeg kom for tidlig tilbake på jobb og at jeg skulle tatt meg en sykedag til. De hadde sikkert rett, men jeg kjørte en variant jeg har valgt å kalle "aktiv sykemelding". Jeg tok med meg klassen ned i filmrommet, satte på Løvenes konge og serverte dem statssponsa klementiner når de begynte å bli urolige. De KUNNE jo Hakuna Matata og da den sangen kom, så sang de skikkelig! De var i all fall fornøyde med at de hadde fått testa ut skolens filmrom (som eeegentlig bare er harde, oppbygde trebenker med et par tynne madrasser og en pitteliten tv.) etter å ha gått på skolen i...... så mange uker!

I utetiden overhørte jeg en monolog fra et barn etter at h*n hadde akt ned en akebakke som for tiden bare er jord, steiner og pittelitt is.
Yo, maaad man! Her var det råkult å ake! Dette akebrettet er råkult, ass! Det gjorde ikke en ting vondt en gang! Denne akebakken var råkul, ass!
Jeg minner om at barna er 5-6 år og .... småtråkk! Jeg måtte bare flire. YO MAD MAN!

Resten av skoletiden satt jeg på en stol, ringte med en kubjelle hvert 7. minutt og drilla barna på skiftning av stasjoner. Man skal legge fra seg det man holder på med med en gang, man skal ikke løpe og så skal man jo ikke snakke hvis det ikke er kjempeviktig! Det var supervanskelig og vi måtte gjøre det i all fall 10 ganger! Eller de, jeg satt som sagt bare i "voksenstolen" og ringte med bjella ;) (Og dessuten måtte jeg hente noen på gangen som ble sinna for at noen satt på stolen hans/hennes, trøste en som tryna i benkene...) Men ja, aktiv sykemelding. Deilig at det går an noen ganger å sette ned tempoet litt. Sliten da jeg dro hjem da og jeg har sovet en del i ettermiddag. Halsen er vondt og hue er tungt, men jeg er visst litt for glad i jobben min :s


Råkul dag, ass!

Ingen kommentarer: