mandag 14. juni 2010

Fuglemammas omslagsbody


Endelig kommer det et nytt innlegg. Har hatt denne bodyen klar en stund, men ikke blogga den. Var rask å strikke - det som tok tid var egentlig å sy i knappene. 6 vanlige knapper og 2 trykk-knapper. Kort oppsummert: 10 knapper! Leste innlegget til Monstermønster om at hun sydde i trykk-knapper i tillegg til de vanlige og . Da hadde jeg haka nede på knærne noen sekunder. Kanskje hun er glad i å sy i knapper?
Knappene har jeg kjøpt på eBay (for en veldig billig penge) og garnet er Lanett. Brukte 2 hele nøster og noen metre på det 3. Har strikket den største størrelsen

5 kommentarer:

Monstermønster sa...

Knallfin i hvitt og blå knapper!
Og ja, kanppesying er kjedelig, men bestillingen var nå sånn at de ønsket seg trykknapper under... så da ble det sånn. (Og trykknapper er jo egentlig TO knapper å sy fast, bare så det er sagt :))

Makrellskyer sa...

Jepps, I know. Derfor jeg regna at jeg har sydd i 10 stykker. De 6 vanlige og 4 i omslaget. Men du da, da har jo du sydd i 22 knapper da eller? :O

Og takker, synes også den ble fin i hvitt og blått :) Og den ble ikke så aller verst i lanett heller. Kanskje du burde ha strikka i det til de vaskemaskinvennene dine?! ;)

Anonym sa...

Denne har jeg og strikka til min baby, og hadde problemer med at knappene skled opp hele tiden - så trykknapper er sikkert lurt!

Frk.Badegakk sa...

For en herlig body!!! Kjempelekker i hvitt og de blå knappene gjorde seg så utrolig godt! Delikat strikk! Flink er du!

Fuglemamma sa...

Den ble veldig fin med blå knapper, synes jeg! Artig å se ulike varianter av et mønster som jeg har laget. ;-)