torsdag 30. oktober 2008

aketur

I dag skulle vi på aketur med fadderklassen. Snøen hadde holdt seg over natta og den hadde faktisk blitt krammere og bedre enn i går. Jeg så frem til en dag rundt bålet og i bakken, unge som jeg er.

Men plutselig var timene gått og da de andre lærerne fortalte at vi skulle hjem, ble jeg like skuffet som elevene. Jeg hadde verken vært i bakken, bygd en snømann eller fått spist opp nista mi. Og jeg er usikker på hva jeg brukte all tiden min på. Jeg var litt "støtte" for en av mine elever som syntes å være sammen med de store var litt skummelt, jeg dro over votter, dro over votter, dro over votter og enda en haug med strikker under beina, jeg fulgte et knippe småtroll på do (som er en sport i seg selv nå på vinterstid) og spist to kalde pølser (selvfølgelig hadde vært varme, men da var det en unge som måtte tisse NÅ!)

Nå er snøen på nedtur. Her i byen er det slapsete og 1 plussgrad. Skal bare slappa av på sofaen i dag (igjen!), og gjøre klart litt til helga. Skal på utflukt og det skal bli deilig å ikke tenke på noe som helst (særlig!).

Ingen kommentarer: