torsdag 31. desember 2009

Årskavalkade 2009


Hurra for meg! Jeg er nokså stolt av alt jeg har laget i 2009. Strikkeåret begynte i vinterferien, og med tanke på at jeg kun hadde strikket et par selbuvotter (og litt på den hvite og grønne kofta) før jeg fikk Nøstebarnboka i posten, synes jeg at jeg har vært skikkelig flink. Er med et par ufoer på bildet da (den røde jakka og den kofta er en ufo som har blitt ferdig med litt hjelp fra mamma). I 2010 skal jeg passe bedre på armene mine og forhåpentligvis strikke enda mer! :)
God nyttår alle sammen!
(Oi, ser at den rosa Nøstebarnvesten har sneket seg med 2 ganger. Men pytt akk! :P)

Julegavene 2009

Det ble et par hjemmestrikka julegaver i 2009 også. Piratvottene og Nøstebarnlua fikk lille tantebarnet i magen. Piratvottene var kanskje mest til pappaen hennes - litt tøff skal man jo være selv om man er jente! Men mammaen ble veldig glad hun og :) Selve hodeskalldiagrammet har jeg lånt fra hello yarn's-piratvotter, men resten har jeg fiksa selv.






Er det meninga at Nøstebarnlua skal få sånn tupp? Eller er det fordi jeg har brukt Dale babygarn og ikke 2 tråds merinoull? Noen som vet? Lite praktisk med en sånn tupp til en nyfødt som bare ligger, men morsom ble den da. Spørs om jeg ikke må strikke en i en annen modell så frøkna kan ligge på ryggen uten å få vondt.



Uglejakka fikk filleniesa. Rakk ikke å sy på øynene for plutselig hadde jeg ikke tynn nok nål. Men jeg ser dem vel snart igjen, og da skal jeg være klar med både nål og perler. Har kjøpt både garn og oppskrift på Pinnsvindesign. Veldig fornøyd. Garnet var kjempetynt, men godt. Og oppskriften var lett. Begynte å strikke på toppen og så nedover.




Og det var det! :) Snart kommer en årskavalkade. Det er tross alt nyttårs!

tirsdag 15. desember 2009

Den første dorull-gaven

I en alder av 25 år har jeg mottatt en dorull-gave. Og det var verken en nisse eller en engel, men en aldri så liten konge. Melikor, Kasper eller Balthasar kanskje :) Eller bare en liten adventsfyr. Jeg glemte å spørre og tro det eller ei, men det kom ingen evigvarende forklaring. Bare et vær så god - den er til deg! og et smil :)




I morgen er det pay back time og julverksted. Eller julebord som noen av trolla liker å kalle det. De skulle bare ha visst!